enligt Anthony Bourdain

enligt Anthony Bourdain

HomenewsHeadlinesText of Gov. Dayton slutliga tillstånd av staten adressAccess till drivrutin mobiltelefon ifråga efter 2016 krasch som dödade 2 Mounds Visa High GirlsDayton ser tillbaka, framåt i sin senaste State of State speechGun utbildad lärare släpper skjutvapen i klassrummet, säger tjänstemän, skadade elev tog Han är borta från oss. Slagfamilj talar ut vid dömande för YouTube-shootingsportsHeadlinesHockey framtid ser bra ut som ungdoms deltagande växer i ND, MinnesotaFinalister namngavs för North Dakota Mr. BasketballForum prep sport podcast samtal postseason Minnesota basket och klass B pojkar basketVeteran Zach Duke säger Twins kommer att behöva fokus mitt i förväntningarWild defenseman Jared Spurgeon förväntas missa minst en månadslifestyleHeadlinesCelebrate St. Patrick Day med traditionell lammrätten USA faller i World Happiness rankings againDog märkligt beteende kan kopplas till PTSDDid du vet att korkar har en betydande inverkan på vin? En irländsk ‘pi’ för vilken dag i veckan: Irish Stout and Steak Hand Pies

Om det är en måltid där familjen drama är fullskärmad, är det Thanksgiving. Förväntningar och känslor är höga, och det finns många rörliga delar för att orsaka friktion. Även Anthony Bourdain, som verkar vara immun mot kritiken av andra, känner pressen att dra av den årets mest eftertraktade måltid. Faktum är att han ägde ett hel kapitel till Thanksgiving i den bok jag skrev med honom förra året, ‘Appetites: A Cookbook.’ Där hittar du recept från Tony som kan distrahera från alla obehagliga konversationer.

Förbereda hela måltiden på en dag två är ett recept på systemfel. Beställ din snygga bonde jordbrukare nu. Eller, om du ska köpa en mer plebian fågel från en vanlig marknad, ta hand om det senast måndagen före Thanksgiving.

Planera i tre dagar att det är rätt, tre dagar fullt på Thanksgiving prep. Gör en lista över allt som behöver bli gjort och följ det. Tisdag före Thanksgiving ska du organisera dina varor och verktyg, så att du har tillräckligt stekpannor, blandningsskålar och förvaringsbehållare, och slänga fram vegetabilisk prep.

Vänta inte till Thanksgiving för att lägga ut dina obehagliga och frysta föremål. De allra flesta semesterkalkoner säljs fryst, och det tar ungefär sex timmar per pund att tina i kylskåpet. Inget antal bön, saltning eller snabbt applicerade hårtorkar kan påskynda processen om du har väntat till onsdagen för att tina en 12 pund fågel. Din mikrovågsugn är inte tillräckligt stor. Du kan jolly det längs lite med ett kallt vattenbad, vilket tina köttet på ungefär 30 minuter per pund, men flyt inte din kalkon i ditt badkar.

Lager är den undervärderade superhjälten i Thanksgiving-måltiden, den produkt som kommer ut ur ingenstans för att spara nästan allt utom din paj. Du bör göra lager av din Thanksgiving kalkonkropp men användningen av en bra, mörk, gelatinös när det är kylt lager som du har till hands innan måltiden är vad som ska uppgradera din fyllning och sås. Köp ca fem till sju pund av kalkonvingar och halsar som bas för en djupt stekt lager, eller investera i ett par kvartar av bästa kvalitet kalkonbeståndet kan du hitta några dagar (eller veckor) före semestern. Använd beståndet från dina tacksägelsepungar för vintern soppor och grytor.

Min topp Thanksgiving regel: Förbered en stunt kalkon och en företagskalkon. Mitt motto är ‘aldrig låt dem se dig svettas’. För att imponera på gästerna, steka och ordna ordentligt en liten kalkon, med alla slags garneringar och rekvisita, inklusive (men inte begränsat till): hackkranar, regnbågspinnar citrusfrukter skivor, maraschino körsbär, lockig kale, tända sparklers och skarpa, nya $ 100 räkningar och / eller guldblad. Medan gästerna beundra din konstnärskap (och dricka din Bourgogne), bilda den större, rostade företagskalkon i köket. Kalkon bör vara ätbar, självklart. Använd den för att komplettera måltiden efter behov, eller luta den helt på för vårdpaket och dagen efter rester. (Se nedan.)

Förkast inte de stora mängder fett som din fågel generöst har försett dig med; Använd det för att öka smaken. Smör är bra, men kalkonfett är bättre för att leverera en smaklös smak. Spara fettet som löper av de rostade fåglarna och använd det för såsen och som ett fuktmedel för din fyllning.

Stick med tradition på Thanksgiving. Du har 364 dagar på året för att experimentera med världens kök, din dehydrator och din sous vide-maskin. Ge folket vad de vill ha på Thanksgiving: de gillar smöriga potatismos, smaksatt potatis med svamp eller kastanjer eller ostron, sötpotatis med marshmallows, tranbärsrätter, baconförstärkta bröstspiror, gräddfil, pumpa eller äppelpaj med äkta vispad grädde, och framförallt en rakt frambruten kalkon, rostad i ugnen.

En bra kalkonsmörgås, förstärkt med ett lager fyllning och sås, ätit i fred efter att dina gäster har gått, är den allra viktigaste punkten för att hålla Thanksgiving i första hand. Skicka med alla dina vänner och familjehem med vårdpaket, men först, se till att du har undvikit tillräckligt med extra saker för dig själv.

Story byLaurie WooleverOm det är en måltid där familjen drama är på fullskärm, det är Thanksgiving. Förväntningar och känslor är höga, och det finns många rörliga delar för att orsaka friktion. Även Anthony Bourdain, som verkar vara immun mot kritiken av andra, känner pressen att dra av den årets mest eftertraktade måltid. Faktum är att han ägde ett hel kapitel till Thanksgiving i den bok jag skrev med honom förra året, ‘Appetites: A Cookbook.’ Där hittar du recept från Tony som kan distrahera från alla obehagliga konversationer.