Essential Luxury To Every Foodie På 121 Kök

Essential Luxury To Every Foodie På 121 Kök

Pune är laddad med foodies, och 121 Kök: BarBQ, Wakad spelar en perfekt blue chip värd för alla. Catering till varje matälskares smakprov, erbjuder denna överraskande plats kvalitetsmat som är låst med aromatisk kryddor och välskötta, färska ingredienser. Det ger mat, dryck, underhållning och levande musik under ett tak. Om du söker ett vin och äta upplevelse som går lätt i fickan, 121 Kök: BarBQ är definitivt platsen att vara!

Denna restaurang i Wakad, Pune är en chic destination för familjer, tonåringar, vängrupper, företagsevenemang och mer. Alla från alla åldersgrupper är glada med största omsorg, integritet och underhållande aktiviteter. 121 Kök: BarBQ handlar inte bara om lyxkulinarier utan också om stil, inredning, underhållning, fantastisk gästfrihet och mycket mer.

Maten serveras på denna restaurang har en uppfriskande bambaiya twist till kockens specialiteter. Stir fryx svamp, Ceasar s sallad, kryddig kyckling, havsmat tallrik och mer, gör denna restaurang människor tillbaka för över 30 delikatesser. Varje vegetarisk maträtt lagas noggrant och levereras med Jain vänliga alternativ. Förutom vegetariska rätter är denna restaurang stor känd för murg delikatesser.

Aptitretare, mocktails, drycker och ackompanjemang är en rad klokt valda delikatesser. Gästerna är här för en behandling för några av de bästa blandningarna av mumbai, kinesiska, thailändska, malaysiska, italienska, indonesiska och kontinentala savouries. Dessutom tjänar det varje gäst med snabb service tillsammans med artig, artig personal.

Välkonstruerad och tillverkad med utmärkt, erbjuder denna restaurang inomhus, utomhus sittplatser med en romantisk atmosfär. Det erbjuder ett väl upplyst inomhus sittplatser för en mysigare matupplevelse. För en välventilerad, drink och middag möter, erbjuder denna restaurang lugnande, guldbelysning utomhus belysning med kupé stil uteservering. Den svala, lugna brisen lägger säkert en hints av godhet till Pune händelser.

Denna plats har en av de bästa levande musikerna varje kväll. Gästerna kan njuta av en drink intill scenen, eller bara sjunga längs karaoke. För underhållning fyllda evenemang kan gästerna alltid gå med för ankare med spel, fotohörn, DJ och dans bland andra.

Bortsett från säsongsattraktioner som IPL, Valentinsdag, nytt år, Xmas, 121 Kök: BarBQ genomför regelbundet gästaktiviteter som karaoke, trumaktiviteter för teambuilding, bland andra.

När det gäller 121 Kök: BarBQ, kommer stora överraskningar alltid i små, vänliga paket! Denna foodie savvy restaurang utökar stora företagserbjudanden, veckodagsbrunch erbjudanden, helgbuffé erbjudanden och flera tillfälliga vänliga rabatter. Utan tvekan är det ett perfekt mål att vara värd för företagsfester i Pune, varma välkomna evenemang och mer.

Det är ett idealiskt ställe för roliga kärleksfulla vänner till hangout, familjemedlemmar, levande musikälskare, tonåringar och kärlek slog par som söker romantiska middagar! Strategiskt placerade nära Hinjewadi IT-park och Wakad-lokalitet, 121 Kök: BarBQ ser många media kändisar, politiska, finansiella och techie elitätning erbjudanden över Nasi Goreng och Murg Bambaiya.

Följ med oss ​​idag för en bra kulinarisk resa. Boka bordet genom att kontakta oss på 9890 121 121 eller 020 4670 0121.