Essex företag som ska investera i Herefordshire husvagnspark

Essex företag som ska investera i Herefordshire husvagnspark

Parken är placerad över högt och försiktigt sluttande söderläge, med många husvagnar med utsikt över den omgivande landsbygden.

Det har skapats på grund av Saltmarshe Castle, ett tidigare landhus. Även om slottet självt slogs för många år sedan, fortsätter delar av ytterväggarna och tornen ihop med olika uthus och stall, vilket gör det till en historisk och vacker park.

Med en kapacitet på mer än 300 personer är Club Complex, som inkluderar restaurang, loungebar och ett spelrum bland andra fritidsområden, en av de unika faciliteterna på denna park.

Webbplatsen erbjuder också möjlighet att njuta av utomhusaktiviteter, inklusive lekplats, fotbollsplan och fiskesjö.

Wyldecrest Parks arbetar redan med utvecklingsprogrammet för att förbättra sina anläggningar.

‘Vi’ ser fram emot och har redan tilldelat en 1,5 miljoner budget för parkens uppgradering under de närmaste två åren ‘, säger Mr Best, som också tillägger att pengarna kommer att spenderas med lokala entreprenörer och företaget kommer att se till att anställa sju personer att driva det nya förvärvet.

‘Den här parken kommer att vara ett hemligt tillflyktsort för människor att både leva och semester’, sa han.

Essex-baserade bolaget, värderat till 200 miljoner, är en av de största mobiloperatörerna i Storbritannien och kommer att bli den största i landet i slutet av året.