Key Ingredient Recept Reader HD

Key Ingredient Recept Reader HD

Vanligtvis när ett företag får en inte så positiv recension försöker de förklara bristerna i dina tankar och sedan snabbt svarta bollar dig. Vi förklarade reservationer med Key Ingredient, men de var övertygade om att den nya Key Ingredient Recipe Reader HD + -tabletten w / stand skulle i grunden hjälpa till att lösa in vår tro på företaget. Legit Reviews har granskat datormaskinvara i över 13 år och vi beundrar verkligen sitt förtroende för att de har en bättre produkt och att vi fortfarande ger dem en rättvis och ärlig recension.

Key Ingredient Recipe Reader HD + (modellnummer KIRE3US) har en MSRP på 399,99 USD, men Amazon har sålt den för 199,99 USD som skickats sedan de började bära den. Fler och fler företag ställer galen föreslagna detaljhandelspriser eftersom de vill att konsumenterna ska tro att de får en affär. Om du tittar på Amazon just nu ser du den här tabletten markerad och är tillgänglig för 50% rabatt just nu! Oh boy! Kohls varuhus är berömda för att göra det hela ‘du sparade x dollar genom att handla här idag’ känna bra marknadsföringsstunt och nu känns det som om mentaliteten sprider sig. Det här kan vara en semesterpromotion, men vi tvivlar mycket på det eftersom väldigt få avancerade Android-tabletter kan leda ett sådant pris för dessa dagar.

För $ 199,99 får du den nya Key Ingredient Recipe Reader HD + samt en tablett tri stand som värderas till $ 49,95 enligt. Tablettstället kan monteras på väggen eller under ett skåp, så det är mer mångsidigt än att bara sitta på köksbänken. En av de stora försäljningsställena för denna tablett är att den är konstruerad för att vara köksäker. betyder att det är fuktbeständigt och borde överleva stänk och spill som händer medan du surar runt köket och gör det familje måltid. Det innebär att du inte behöver riskera din personliga smartphone eller dyrare tablett i köket.

Vi kommer inte att slösa bort vår tid, vi eller dina spenderar tid när vi tittar på stativet eftersom de är ganska raka framåt för att räkna ut. Vi kommer att fokusera på själva tabletten Legit Reviews är en hårdvarubaserad webbplats och det är vad du ska Använd i köket ändå. Vi har också inte haft tid att titta på Key Ingredient 2MM Recipes APP eftersom det är gratis i Google Play Butik (har i appinköp) och du kan prova det och titta på över 2,3 miljoner recept på en av enheterna som du redan äger. Vad du spenderar dina pengar på är tabletten här och det är vad vi vill titta närmare på när Android-marknaden är översvämmade med tusentals tabletter.

Inom detaljhandeln hittar du 10 tums tablett, snabbstartguide, USB-typ A till Micro USB-kabel, mikro USB-väggladdare, ett par hörlurar och ett extra skärmskydd. Tabletten är nästan fulladdat, men det är rekommenderade att du laddar den i 30 minuter före första användningen. Vårt tablett hade drygt 85% avgift när vi inte följde anvisningarna och avfyrade den för första gången. Det är alltid trevligt att bara dra en ny elektronisk enhet ur lådan, dra av skyddsfilmen och använd den genast.

Den 10 tums surfplattan har en 2043 x 1536 Pixel Super Bright-skärm som är inställd på att vara vaken i fyra timmar, så du behöver inte oroa dig för att skärmen stängs rakt när du får dina händer röra. Från det vi såg på Vårt tablett, Key Ingredient ställer in tabletten för att vara vaken i fyra timmar och skärmens ljusstyrka är inställd på 100% istället för auto. Om du är orolig över batterilivslängden när du använder surfplattan utanför köket rekommenderar vi starkt att du ställer in skärmens ljusstyrka på auto och justering av sömninställningen under displayinställningar.

Det här är en Android 4.4.4-tablett med tillgång till Amazon App Store, så du kan installera och använda andra appar från den källan. Key Ingredient säger att den här tabletten körs på ett anpassat Android Amazon App Store-gränssnitt, så det är lite konstigt att köra Android och inte har tillgång till Google Play-butiken. Det kan vara en avbrottsbrytare för vissa, men många appar kan läggas manuellt om du hittar deras APK.

Det bör noteras att 16 GB intern lagringsenhet har delats in i två delar. En 2 GB-partition är strikt för Android 4.4.4-operativsystemet och den andra 12 GB-partitionen är för dina Apps och allmänna data. Detta gjordes för att förhindra att operativsystemet saktar ner eller kraschar om det blir fyllt på brädan.

Om du av någon anledning någonsin utför en fabriksåterställning på devicethe enheten kommer tillbaka till ett nästan orörda tillstånd, med alla standardinstallerade OS-appar föreinstallerade. Den ena appen som måste laddas ner är dock Key Ingredient Recipes App, som måste laddas ner genom att logga in på Amazon App Store (Free). Amazon App Store kommer att upptäcka Går Man Ner I Vikt din enhet och ladda ner versionen med de exklusiva appfunktionerna för tablet-ägare som text till tal.

Tabletten har en bakåtvänd 13 MP-kamera som låter dig ta bilder av dina favoritrecept, så att du kan spara dem i appen tack vare ReceptSnap-tjänsten. Det finns också en framåtriktad 8MP-kamera som kommer att överlämnas om du vill installera en tredje parts applikation från Amazon App Store. Strömbrytaren och volymen är placerad längst upp till höger om läsaren precis under den bakre kameran. 3,5 mm hörlursuttaget för de medföljande trådlösa hörsnäckarna sitter i porten som ligger längs överkanten.

Key Ingredient annonserar, eller åtminstone visas på Amazon, att denna tablett har en sömlös design som garanterar att ingen fukt kan komma inuti tabletten.

Färgerna på displayen är ganska bra, men vi märkte några färgproblem på vänster sida av skärmen eftersom det fanns mörka band någonsin så ofta oavsett vilken färg som fanns på skärmen. alla kommer dramatiskt att ändra hur snabbt batteriet dräneras. Du bör kunna få ca 2,5 till 3 timmar med kraftig användning och upp till 6 eller 7 timmar med och i standby-användning. För det mesta var denna produkt avsedd att hållas i köket under ett skåp och anslutet till en ström uttag med den medföljande adaptern.

Det verkar som Key Ingredient Recipe Reader HD + -tablet har ett avtagbart bakstycke som låter dig komma åt SIM- och microSD-platsen. Tabletten levereras också med en SIM Toolkit-app pre installerad för dem som vill lägga till ett aktivt SIM.

Vi satte in en handfull benchmarks och körde dem för att kolla upp prestanda på tabletten. Resultaten ovan visar att vi fick en poäng på 6,413 på 3DMark Ice Storm Unlimited, vilket är ett ganska solidt resultat och visar att den här tabletten säkert kan spela mobiltelefon / tablet-spel med lätthet.

Standardwebbläsaren värderar 1364ms på Sunspider 1.0.2 som en riktmärke där lägre poäng representerar bättre JavaScript-prestanda. Key Ingredient-tabellen från 2014 gjorde 1649 ms, vilket innebär en prestandaförbättring på Gå Ner ett Kilo I Veckan 17% där.

Slutliga tankar och slutsatser

Skillnaden mellan Key Ingredient Recipe Reader HD + App och den som någon har tillgång till i appbutiken är följande:

Text till tal är endast tillgänglig på läsaren.

Offline Cookbooks låter dig synkronisera dina cookbooks och använda dem offline (även om din läsare är avstängd från wifi) är endast tillgänglig på läsaren.

Skärmen på läsaren inaktiverar inte (svart) utom efter 4 timmars inaktivitet, vilket är väldigt användbart för att få det att stanna under matlagningen.

Annat än de funktionerna investerar du i en Android-tablett och ett tablettstativ. Vid $ 199 var 10 tums nyckelkomponentreceptläsare HD + visat sig vara en mycket bättre enhet än den senaste generationsläsaren och det finns egentligen inte för mycket för att knacka på det eftersom det kommer att hantera dina recept och göra Viktminskning Tabletter en bra allmän användningstablett. Det här är faktiskt en tablett som du kan hämta och surfa på nätet, spela spel eller göra andra saker på det och vill!

När det gäller prissättning körs detta kit 199,99 SEK och det är bakom en 1 års garanti. Det borde göra en bra present till den kocken i din familj i år om du tycker att de tycker om texten till talfunktioner på denna tablett i köket!