Kick off din semester shopping på din CRDL

Kick off din semester shopping på din CRDL

Att välja den perfekta semesternsgåvan kan vara stressande. Att bestämma om rätt gåva, att söka efter rätt färg eller stil kan vara hektisk. Än en gång är din CRDL här för att hjälpa till.

Nu kan vi inte välja den perfekta presenten för dig, men vi kan göra något för att hjälpa, och det är precis vad vi gör. Den 11-12 december fyller vi CRDL Annex Meeting Room med böcker, filmer, musik, datorutrustning och andra roliga saker. Dessa objekt kommer att göra bra semestergåvor eller åtminstone gnista idén för andra stora gåvor. Gå Ner I Vikt Snabbt antingen dag och hämta saker för dig själv och andra. Alla pengar från CRDL Holiday Book Sale går till Friends of the Veterans Memorial Library. Låt inte denna stora möjlighet att hoppa börja din semester shopping passera dig.

Om du tittar på att göra presenter den här semestern, så är din CRDL fortfarande platsen att leta efter. Ta en titt på ‘Easy Elegant Christmas Crafts’ av Deborah Schneebeli Morrel. Den här boken innehåller 25 ursprungliga projekt ritade från de rika folkdestraditionerna runt om i världen. Morrel ger dig ett brett utbud av tekniker och material som används för att skapa fantastiska dekorationer. Hon ger dig också presentidéer som inkluderar koppar ljussconces, stjärnformade votive ljushållare, citruspomanders och saltdegkorgar.

För att dekorera ditt julbord, ‘Easy Elegant Christmas Crafts’ ger dig idéer som kopparkortskort och handgjorda crackers. Om du hellre vill laga mat än att dekorera, ger den här boken dig lätt att följa recept som snöflingaskakor och ett spektakulärt pepparkakshus. Går Man Ner I Vikt Med steg för steg fotografier visar ‘Easy Elegant Christmas Crafts’ hur billig material kan förvandlas till vackert dekorativa föremål som kommer att ge stort nöje och njutning till dina vänner och familj den här julen.

Glöm inte jazz och mer på bibliotekets konsertserie fortsätter söndag den 13 december med de vanliga misstänkta. Den här favoritmusiken kommer att utföra ‘En vanlig misstänkt jul’. Den vanliga Går Man Ner I Vikt misstanken innehåller David Schock, John Nichol, Bob Lindahl , Bernie Meltsner, Dave Kadwell, Marty Trombley och Andrew Spencer. I CRDL Annex Meeting Room på Veterans Memorial Library, 301 S University. Förfriskningar kommer att tillhandahållas av Friends of Veterans Memorial Library efter uppträdandet.

Från och med 11 januari, bibliotekstjänster i Mt. Trevligt kommer att finnas tillgängligt i CRDL Annex Meeting Room som Veterans Memorial Library genomgår några mycket nödvändiga renoveringar. Vi fyller några hyllor med DVD-skivor (som kommer att finnas tillgängliga utan kostnad vid våra renoveringar). Vi har också datorstationer, skattesedlar och personal att svara på frågor och till kassan.