Kiev billigaste semestermål 2018 och NY priciest

Kiev billigaste semestermål 2018 och NY priciest

De 100 dyraste och billigaste semesterdestinationerna i 2018 avslöjade: En natt i Kiev kostar minst medan New York knackar Zürich utanför topplänken som den priciest staden

En natt i New York (inklusive hotell, drycker, mat och taxi) kostar i genomsnitt346,05 nya studiefynd. För semesterfirare som vill ha en budgetresa, erbjuder Kiev i Ukraina samma för endast 64,79 per nattLondon mer än dubblar i pris, från 121,41 förra året till 265,60 för en liknande upplevelse i årByDen nya rapporten för 2018 jämförs med vad som var förra året vad dina måltider, drycker, boende, taxibilar och underhållning kommer att sätta dig i genomsnitt för att producera ‘kostnad för en natt’ -figur. Det bryter också upp dessa belopp separat och analyserar kostnaden för oväntade medicinska räkningar.

London kommer in på nummer nio. Studien finner en genomsnittlig natt i den brittiska huvudstaden kostar 265,60.

Detta har ökat dramatiskt från förra året.

Norge tops pollen av pintsna. Det klockar i i genomsnitt 7 för en pint öl, mer än Qatar och Dubai

Hoppa har jämfört priset på cocktails, öl och kaffe också. Den senare väger in på över 4 på de tio dyraste destinationerna, med en anständig cuppa inställning du tillbaka nästan 6 i Caracas, Venezuela, i genomsnitt. Det finns ingenstans på listan där du kan få en kaffe för mindre än 1, medan förra året kunde du hämta en i Kiev för 94p.

Pint klokt, om du vill dricka mer för mindre, tar Siam Reap den billigaste platsen, med öl på bara 2,30 medan en pint kostar nästan 7 i Norge. Billiga cocktailälskare borde boka pauser till Havanna i Kuba eller Maramis i Turkiet, där sammanslagningar oftast kommer till under 3, mer än fem gånger billigare än cocktails i Doha, Qatar.

Flaskor vin kan hittas under en fiver i Kapstaden och Johannesburg i Sydafrika samt Benidorm i Spanien och Bukarest i Rumänien.

Från stora hotell till budgetavbrott jämförs rapporten kostnaden för en säng för två per natt. Fancy hotell stannar i Ibiza, Dublin och Marbella hela klockan på omkring 200

Vad är en god natt sova värd? Hoppa-studien rangerar genomsnittskursen för en natts vistelse för två i både lyxiga och billigare rum.

De som vill spara pennies på rum för att spendera på erfarenheter bör överväga Denpasar i Indien, Antalya i Turkiet och Bangkok, Thailand som alla kommer in på under 44 per natt.

För dem som vill lyxa ut på egyptiskt linne och fina badrum, är New York, Venedig och Köpenhamn alla i dyrbar slutt. Och medan London inte är i topp tio för dyraste boende, är Edinburgh i genomsnitt 185 per natt.

Priset på en McDonalds Big Mac bestämmer listan över billiga äter. Det finns fortfarande nio platser i världen där det kostar mindre än 3

Vi är alla matvaror nu, så att äta ute är en av de viktigaste delarna av en resa bort, oavsett var du går. Men det hjälper till att veta hur mycket du behöver lägga undan.

Billiga matar (baserat på priset på en McDonalds stora Mac) finns i Kiev (2,11), Kairo Gå Ner I Vikt Snabbt (2,55) och Cancun i Mexiko (3,09), medan snabbmat sätter tillbaka dig till 11 i Zürich och dubbelt den 22 i Caracas, som är tio gånger den billigaste måltiden Gå Ner ett Kilo I Veckan på listan.

Ät dig själv med fina måltider i Ho Chi Minh-staden i Vietnam och Antalya Turkiet, men kom ihåg att packa kreditkortet om du äter bra på Malta (53.15), Ibiza (49.85) och Köpenhamn (44).

Kontrollera din bankbalans innan du hämtar en hytt i Tokyo, Zürich eller Stockholm, men använd dem för att komma runt i Marrakech, Bangkok och Kairo

Studien innefattade även kostnaden för att hyra en hytt.

Otroligt finns det fortfarande tio platser i världen där du kan gå fem kilometer för mindre än 2.

Kairo, Mumbai, Manila och Denpasar alla klockade på under 1,40 samma resa i Zürich kostar en jätte 17,50. Andra platser där taxibilar ska tas med finansiell försiktighet inkluderar Tokyo (15), Amsterdam och Venedig (båda 13.13).

En titt på de dyraste städerna att bli sjuk är en bra påminnelse varför reseförsäkring är en bra idé. Även om medicinska räkningar är mycket mindre om du leder till Asien eller Indien

Slutligen studerades kostnaden för oväntade medicinska räkningar, eftersom vissa helgdagar kan ta osynliga varv men dessa kostar det belopp som krävs för ett kort besök till doktorn och antibiotika som kombineras inte räknat till genomsnittlig nattvistelse totalt.

Medicinska nödsituationer i Caracas, New York, San Francisco och Zürich skulle förmodligen behöva ett kreditkort eftersom de fyra bästa kommer in på över 100, med Caracas kostar dig i genomsnitt 156.

Mumbai, Taipei i Taiwan och Kempala i Uganda skulle dock ta betalt under 13 för en liknande upplevelse.

Kommentera rapporten, Matt Hall of Hoppa, sade: ‘Det här är vårt tredje Hoppa-rapport och vi har undersökt 100 destinationer i år för att erbjuda en fantastisk snapshot av kostnader för semesterfirare runt om i världen. Det är fascinerande att se vilka är de billigaste och dyraste destinationerna. Vi hoppas att detta hjälper kunderna att boka sina 2018-resor. Går Man Ner I Vikt

Mest sedda Nyhetsvideoer Shocking video visar Danry Vasquez slår sin flickvän Hillary Clinton glider två gånger medan han går nerför trappan i Indien En kort historia: Stephen Hawking genom åren har en vecka att lämna Storbritannien kommer att utvisa 23 ryska diplomater klient Ryska utrikesdepartementet reagerar på maj timmars ultimatum Världsberömda vetenskapsman Stephen Hawking dör vid 76 års ålder Moment regeringshack Corbyn svar på maj uttalande Stephen Hawking talar om en kort historia av tiden 1992 Moment Maria Lebedeva är upptagen i en hemsk bilkrasch Moment två kvinnor arresterade efter drunken kamp på manlig stripper show Senaste ögonblick ombord på helikoptern innan den kraschade

Chockerande video framträder av tidigare Houston Astros utsikter. Putin studsar på scenen i rally för att fira annexation. FOTO EXCLUSIVE: Vanessa Trump går ut för första gången. Auschwitz-tjejens rädsla i färg: Haunting images of. Kvinna 29, med smittsam sjukdom som utlöste allmänheten. Arbetskommitténs ledamöter runda på Corbyn efter att han säger att han inte gör det. Från en fräck skolpojke som poserar bredvid sina systrar, till. Tesco leveransförare som blev GUL efter att ha fångats. I djupet av Japans ‘självmordskog’: Haunting. Ford återkallar nästan 1,4 miljoner bilar eftersom styrningen. ‘Från PE-lärare till TV-legenden’: Bullseye-värd Jim Bowen. Ungdomlig mamma, 50, flaunts sin supertonade kropp in40C. ‘Jag fortsatte bara med att säga förlåt varför hade jag en hemfödelse?’. EXCLUSIVE: Eddie Murphy är ‘inte intresserad’ för att se. Stepmother som grät krokodiltårar bekänner att döda. Mamma älskling: Oklahoma kvinna, 45, som gifte sig med henne. Revealed: Brittisk före detta man till ryska hemliga agent. MEST LÄS NYHETER Tidigare