Kim Kardashian skickar valentin

Kim Kardashian skickar valentin

Kim Kardashian har också en lista med namn, och till dem säger hon, luktar dig senare.

För att hedra den kommande Valentinsdagens helgdag, skickar Keeping Up med Kardashians stjärnan hennes ‘älskare’ och ‘haters’ en av hennes nya KIMOJI Heart-parfymer med begränsad upplaga. Samlingen lanserades på torsdagen. Dufterna kommer i stora älsklingar som flaskor, som Kim skickade ut i större hjärtformade skalar av choklad, skapad av kocken Chris Ford.

‘Jag skriver en lista för mina presslådor. Jag kommer att skicka dem mer än det här, men jag bestämde mig för Valentinsdag, alla förtjänar en valentin,’ sa Kim. ‘Så jag ska skicka dem till mina älskare, till min Gå Ner I Vikt På En Vecka hatare, till alla som jag tänker på, för det är ju allihopens dag.’

Listan innehåller Går Man Viktminskning Tabletter Ner I Vikt också Kims systrar, mamma Kris Jenner, familjemedlem Chrissy Teigen, musikartister Mariah Carey, Cher och Cardi B, skådespelerska Jennifer Lawrence stor fan av Kims familj och deras show Keeping Up With the Kardashians och Paris Hilton , som tidigare hade feuded med henne.