Kiwanis Club Senior Citizen Holiday Dinner en longtime Kingston

Kiwanis Club Senior Citizen Holiday Dinner en longtime Kingston

den 7 december på John A. Coleman-katolska gymnasieskolan, 430 Hurley Ave., enligt William Spearman i staden Ulster Kiwanis Club.

staden Kingston är känd för sina många traditioner genom sin långa och förhistoriska historia. En tradition, men du kanske inte är medveten om att började 1979, säger Udo Glosch, president för Ulster Kiwanis. staden Ulster Kiwanis Club såg ett behov av att fira semestern särskilt för äldre i Gå Ner I Vikt På En Vecka vår gemenskap.

Middagen blev snart Gå Ner ett Kilo I Veckan ökad popularitet och flyttades till Coleman 1985, sade Glosch. Samma år gick Kingston Kiwanis Club samman med Ulster Kiwanis för att hjälpa till att finansiera middagen och betjäna deltagarna. I sin topp serverades Går Man Ner I Vikt omkring 600 middagar, sa hon.

Glosch, en långvarig volontär, minns de många nöjda deltagarna genom åren och tacksamheten som båda klubbarna har fått. är otroligt stolta över att vår klubb har lanserat en sådan bestående tradition som har tjänat tusentals uppskattande seniorer och att vi har kunnat få Kingston Kiwanis Club att gå med oss ​​för att fortsätta denna tradition, sa hon.