Singing Machine Company tillkännager lägsta priset på året på sin Singing Machine 4TV

Singing Machine Company tillkännager lägsta priset på året på sin Singing Machine 4TV

Florida-baserade karaoke-maskinföretaget Singing Machine Company (OTCBB: SMDM) har meddelat vad det kallades ‘lägsta priset på säsongen’ på sin hetaste nya produkt för året, Singing Machine 4TV.

Målbutiker rikstäckande kommer att marknadsföra 4TV på $ 49,99, regelbundet prissatt till $ 69, från och med söndag den 9 december 2012.

Singing Machine s karaoke maskiner, tillbehör, karaoke musik nedladdningar och musikinstrument säljs under varumärkena Singing Machine, SMDigital och Sound X.

Företaget har redan ett antal partnerskap med stora boxhandlare landsomfattande för att sälja genom sina produkter och har undertecknat ‘många engagemang med nya återförsäljare’ för den kommande säsongen.

Förra månaden rapporterade karaokemaskintillverkaren att dess andra kvartalsresultat kunde möta sina siffror från samma period i fjol trots att man tvingades fördröja vissa leveranser till sina privatkunder.

Kvartalsökningen ökade med 1 procent till 14,3 miljoner dollar från 14,1 miljoner dollar under andra kvartalet 2011. Företaget sa att den platta tillväxten i nettoomsättning och vinst var främst en tidsemission, på grund av att privatkunder tog leverans senare på året för Semester.

Bruttomarginalerna under senaste perioden förbättrades till 24,1 procent från 22,6 procent ett år tidigare.

Företaget har släppt ett antal nya produkter, med en iPad docking karaoke maskin tillsammans med en Retina display iPad App utformad speciellt för den nya maskinen för att ge tusentals karaoke-låtar tillgängliga för abonnemang.

För 2012 har företaget även omformat sin flaggskepps-pedestalkaraoke-linje, vilket är företagets mest synliga och högsta intäktsgenererande produktlinje.

Dess produkter finns nu över 1800 butiker i hela USA, med planer på att utöka sin närvaro utomlands, och Gå Ner I Vikt Snabbt Piller säljer redan sina produkter i Europa och Australien.

Företaget är en förläggare. Du förstår och håller med om att inget innehåll som publiceras på webbplatsen utgör en rekommendation att någon viss säkerhet, värdepappersportfölj, transaktions- eller investeringsstrategi är lämplig eller tillrådlig för Gå Ner I Vikt Snabbt Piller en viss person. Du förstår att företaget mottar antingen monetär eller värdepapperskompensation för våra tjänster. Vi kan dra nytta av vilken volym den här skrivningen kan generera.

Du förstår vidare att ingen av informationsleverantörerna eller deras dotterbolag kommer att ge dig personligen råd om natur, potential, rådighet, värde eller lämplighet för en viss säkerhet, värdepappersportfölj, transaktion, investeringsstrategi eller annan sak.

Du förstår att webbplatsen kan innehålla åsikter från tid till annan med avseende på värdepapper som nämns i andra produkter, inklusive företagsrelaterade produkter, och att dessa åsikter kan skilja sig från de som erhållits genom att använda en annan produkt som är relaterad till företaget. Du förstår och håller med om att bidragsgivare kan skriva om värdepapper där de eller deras företag har en ställning och att de kan handla sådana värdepapper för eget konto. I de fall där positionen hålls vid tidpunkten för offentliggörandet och sådan position är känd för bolaget, görs lämplig information. Du förstår dock och är överens om att en eller flera bidragsgivare vid tidpunkten för transaktioner som du gör kan ha en ställning i de värdepapper som skrivs om. Du förstår att pris och andra data tillhandahålls av källor som tros vara pålitliga, att beräkningarna här görs med användning av sådana uppgifter, och att varken sådana data eller sådana Gå Ner I Vikt På En Vecka beräkningar garanteras av dessa källor, företaget, informationsleverantörerna eller någon annan person eller enhet, och kanske inte är fullständig eller korrekt.

Från tid till annan kan det hänvisas i våra marknadsföringsmaterial till tidigare artiklar och yttranden som vi har publicerat. Dessa referenser kan vara selektiva, kan endast referera till en del av en artikel eller rekommendation och är sannolikt inte aktuella. Eftersom marknader förändras kontinuerligt kan tidigare publicerade uppgifter och data inte vara aktuella och bör inte åberopas.