Sirens ljud i Porcupine söndag för candy run

Sirens ljud i Porcupine söndag för candy run

Invånare i Porcupine uppmuntras att samla upp sina matdonationer och lyssna på brandbilens sirener denna söndag då Whitney Fire Department återigen kommer att köra sin årliga Santa Claus Candy Run and Food Drive.

Välgörenhetsevenemanget har blivit en lång tradition för brandmännen i facket, som samlas och kryssar på gatorna och samlar donationer Gå Ner I Vikt Snabbt Piller och ger ut godis för ungdomar i samhället.

Biträdande chef Dave Dewar sade att välgörenhetsevenemanget har skett Gå Ner I Vikt Snabbt Piller Gå Ner I Vikt Snabbt Piller i årtionden och har blivit en integrerad del av hallåtagandet till lokalsamhället.

började som en candy run där de bara gav ut godis till barnen och därifrån utvecklades det till en matdrift, sa han och noterade att de hade gjort det så länge att han inte ens kunde ange ett exakt startdatum. varit en så lång, pågående tradition för oss och det blir typ av vem vi är i Porcupine. Folk säger alltid, när gör du matdriften? Vi väntar på att du kommer ut!

Han sa att lokalbefolkningen alltid är extremt generös med sina donationer och brandmännen kamma ofta gatorna i samhället för hela dagen att samla mat.