Sista minuten julpinne eller prydnad att sticka

Sista minuten julpinne eller prydnad att sticka

Inledning: Sista minuten julpinne eller prydnad att sticka! Om du är som jag Gå Ner I Vikt På En Vecka kan du ha en ‘svår’ kvinnlig släkting (vem ska vara namnlös) för vilken du vill ge en gåva under denna semestersäsong. Du vet, hon är den som säger ‘Jag vill inte ha något bara ett julkort!’ Tidigare har jag löst det här problemet genom att sticka många halsdukar, men hur många halsdukar kan en kvinna ha på sig! Därför har jag bestämt att sticka henne den här lilla julpinnen som också kan användas som prydnad för sitt julgran. Jag använder runda nålar, men ett par raka nålar Gå Ner I Vikt På En Vecka är lika bra. Inkl stickas in i de 2 nästa stygn, P7 till slut. Runda Gå Ner I Vikt På En Vecka raden slutar och fästs ordentligt. Gör detsamma med andra sidan av stycket. Jag är säker på att speciell dam (som inte ville ha en gåva) kommer att vara glad och mer till rätta, glad att du inte har kommit med ännu en scarf !.