Sista minuten semester present idéer

Sista minuten semester present idéer

Det veckan före julen sen för att säkerställa att standardleverans av online-inköp kommer att komma i tid, och kanske för galen en period för att slå på köpcentret och vandra i hopp om inspiration. Ändå finns det fortfarande gott om tid för sista minuten-shoppare för att göra semesterdrömmen för sina nära och kära, eller åtminstone undvika djupt besvikelse den 25 december.

Här är några smarta idéer för var man ska handla, vad man ska köpa, och till och med hur man får mest utslag för pengarna när man krypterar för att dra av några sista minuten julköpsmirakel. Som en bonus, med de flesta av nedanstående förslag, behöver köpare aldrig fysiskt shoppa. Snabb gratis frakt erbjudanden

Hela semesterperioden är översvämmade med kampanjer, och när vansinnet kommer till slut, dämpar många återförsäljare fri fraktsändningserbjudanden som ett sätt att försegla affären med sista minuten-shoppare. Under de senaste åren kastade många företag i två dagars frakt utan kostnad för att locka köpare att köpa online de senaste dagarna före jul. Några, som Banana Republic, erbjöd även gratis leverans på samma dag på utvalda platser. Så leta efter ett överflöd av kostnadsfria leveransavtal sannolikt, med ett minimikrav på inköp på $ 50 eller så vecka.

Bland de speciella leveransavtalen som vi vet om, med leverans garanterad senast den 24 december, är en från Best Buy. ET onsdagen den 21 december ET den 21 december.

Under tiden kan Amazon Prime-abonnenter placera order så sent som 22 december och ha varor levererade gratis före 24 december med två dagars leverans. En dag och till och med samma dag är frakt gratis med Amazon Prime i vissa städer också. Ett annat alternativ kommer från ShopRunner, en två dagars leveransabonnemangstjänst som samarbetar med återförsäljare som Ralph Lauren och Eddie Bauer, och det avstår från den normala medlemsavgiften på 79 USD för kunder som registrerar sig med ett American Express-kort.

Ett annat presentalternativ som inte kräver att du lämnar huset eller vågar riskera någon personlig kontakt är e-gåvan. Den vanligaste formen är det enkla e-presentkortet, som precis som ett normalt presentkort är det bara virtuellt och kan lösas via webben eller en genomsökning av en smartphone. Panera Bröd, till exempel, ger ett gratis $ 10 bonuskort med inköp av varje $ 50-kort, och avtalet gäller oavsett om du köper ett fysiskt eller elektroniskt kort.

För en virtuell present som känns Gå Ner I Vikt Snabbt Piller mer personlig, överväga den nya presenttjänsten från Nordstrom. Den nya tjänsten är resultatet av ett partnerskap med CashStar, där mottagaren mottar ett mail med en present utplockad av givaren. Innan objektet faktiskt Gå Ner I Vikt På En Vecka skickas, kan mottagaren dock finjustera färgen eller storleken, eller till och med välja en annan gåva eller välja att helt enkelt ta ett digitalt presentkort istället.

De är standard ingen brainer, minimal insats alternativ för sista minuten shoppare överallt. Drogbutiker, stormarknader, bensinstationer och andra platser med sena timmar har i allmänhet ett brett utbud av presentkort, så du kan välja en från en detaljhandel som gynnas av mottagaren och (förhoppningsvis) verkar det som om det är omtänksamt. (Vissa människor älskar verkligen presentkort, kom ihåg.)

Fysiska återförsäljare blir bättre och bättre varje år med att hantera detta praktiska alternativ, vilket gör det möjligt för shoppare att svänga vid butikerna för att plocka Gå Ner I Vikt På En Vecka upp beställningar snarare än att promenera genom faktiska gångar på jakt efter varor. Självklart, kunder vars order är bekräftade i förväg, sparar tid, de behöver inte oroa sig för att artiklar är slut i lager och det finns inga fraktkostnader.

Target säger att det bönade upp sina BOPIS-tjänster (köp online, hämtning i butik) runt om i landet under 2016-säsongen, och utsåg särskild personal i Pickup T-shirts för att hantera dessa transaktioner och erbjuda shoppare gratis återanvändbara Target-shoppingkassar med sådana order. fredag ​​den 23 december för hämtning garanterad på julafton. Nästan alla större återförsäljare erbjuder nu ett BOPIS-alternativ nuförtiden, så överväg det om du kort tid eller bara hatar att surfa i butikerna.

Tillgängliga som en gång gåvor eller regelbundet anländer leveranser a la månaden klubbar, presentförpackningar har ett sortiment av objekt som valts för att behaga intressen för olika personligheter. Mottagare kan anmälas om sina gåvor via e-post eller bara i ett handskriven kort, så du kan beställa en av dessa boxabonnemang på några sekunder, i sista minuten.

Birch Box erbjuder presentabonnemang för skönhetsprover för kvinnor (och groomingprodukter för dudes), till exempel, medan GlobeIn är specialiserat på hantverksmässiga, rättvisa varor. Det finns alternativ för husdjur älskare (Cat Lady Box, Bark Box), och massor av slumpmässiga möjligheter för foodies, som japanska godis paket via Japan Crate. Kolla in rekommendationerna från InStyle för teckningsboksidéer.

2017 Time Inc. Användning av denna webbplats utgör godkännande av våra användarvillkor och sekretesspolicy (dina personuppgifter i Kalifornien).