Sista minuten Thanksgiving recept och planering för rester

Sista minuten Thanksgiving recept Viktminskning Tabletter och planering för rester

Om du fortfarande behöver recept för att lägga till i din Thanksgiving-meny kan vi hjälpa till.

Smakfulla recept behöver inte vara tidskrävande. Enkla recept kan fortfarande packa mycket stans och se till att du har spenderat hela dagen i köket. Speciellt om du är kort i tid, leta efter djärva smaker som inte Gå Ner I Vikt Snabbt Piller behöver mycket hjälp för att ta tag i din diners uppmärksamhet.

Kockchef Jeff Marlow från Community Food Bank of Eastern Oklahoma sa att bevisade recept är bra rätter att välja eftersom de ‘sannolikt inte kommer att överraska i slutet. Hans cornbread och cracker är en som han har använt länge eftersom dess ett pålitligt recept.

‘Jag har kokat hundra olika dressingrecept över 16 år som kock och jag har inte hittat en som fungerar bättre,’ sa han.

Thanksgiving rester är också en av hans favorit delar av semestern måltid. Soppa och smörgåsar kan vara vanliga att gå till recept, men han sa att kalkoncarbonara är ett bra sätt att använda kalkon, skinka och bakre recept.

‘Det är den sanna grejen om matlagning, du kan aldrig säga att allting har gjorts tidigare. Fusion eller hybridmatlagning är dagens stora sak,’ sa Marlow.

CAJUN AND HERB TURKEY ROAST1-paketet benfri kalkonsteg, ca 3 pounds kopp olivolja 1 tesked Cajun krydda, till exempel Slap Ya Mama eller Tony Chachere s Original Creole kryddor 1 tesked färsk citron timjan, stammar avlägsnades, plus mer för garnering4 6 små röda, gula eller fingerlingpotatis1 litet lök, quartered1. Värm ugnen till 450 grader.

2. Ta bort kalkonbröst och salladspaket från förpackningen och torka med pappershanddukar.

3. Kombinera i en liten skål kryddor, olja och örter.

4. Tvätta potatis och försiktigt pricka med en kniv eller en gaffel.

5. Ordna löken i ett lager i mitten av maträtten. Detta kommer att tjäna som en säng där kalkonstegen kommer att vila när den lagar mat, så du vill få det så jämnt som möjligt. Du kan behöva separera löklagren för att göra en säng tillräckligt platt så att kalkon inte gör det rulla runt (Om du behöver hjälp med att stabilisera din stek, rulla du en del folie i en oval för att ligga mellan löken). Om du har några extra kvistar av timjan, lägg dem över löken. Med ena handen håller du grillen över löken och sprider ungefär hälften av kryddat olja över grillens yta, var noga med att blanda den krydda oljan för att få mer än bara olja på steket (blandningen kommer att lösa sig).

6. Ordna potatiserna runt grillat och duggregn med resterande kryddat olja. Rosta i 40 minuter, sänk sedan temperaturen till 350 grader och rotera pannan. Om grillen ser lite torr ut, använd en bast- eller borstborste för att belägga. Koka i ytterligare 40 50 minuter (ca 2 timmar totalt), eller tills en termometer läser en intern temperatur på 165 grader.

7. Smörj varje potatis med potatismasker eller botten av konserverad mat i plastpåse medan rosten vilar ut ur ugnen. Lägg till ett litet lager smör, ytterligare Cajun krydda och timjan lämnar, om så önskas.

CORNBREAD OCH CRACKER DRESSING1 låda Jiffy cornbread mix1 box Shawnee Mills cornbread mix1 paket saltine crackers, saltad stick butter4 stjälkar selleri, medium terning1 vit lök liten tärning3 matskedar torr salvia, delad 2 koppar kycklingbuljong kopp biff bouillon2 äggSalt och peppar efter smak (tyngre på peppar ) 1. Koka majsbrödblandningarna enligt boxens instruktioner. låt majsbröd svalna. Kombinera bakade majsbröd och saltiner tillsammans, bryta i bitar i en stor skål.

2. Lägg i smör, selleri och lök i en medelstor lagerbehållare och sätt i 3 minuter över medium hög värme. Lägg till kyckling och köttbuljong och 2 matskedar salvia. Minska värmen till låg och koka i ca 15 minuter. Låt buljong svalna till rumstemperatur.

3. Lägg ca 1 kopp av lagret till cornbread cracker blandningen och mixa. Fortsätt upprepa tills alla beståndsdelar kombineras väl med cornbread cracker blandningen. Tillsätt salt och peppar till smak och återstår 1 matsked torr salvia. Piska ägg lätt och sätt till dressingblandningen.

4. Spraya din favoritbakningsfat med en nonstick pan beläggning, och tillsätt dressing blandningen till pannan. Täck förbandet med folie och baka i ugnen vid 375 grader i 35 minuter. Ta bort folien och koka förbandet i ytterligare 20 minuter eller tills det är klart.

Recept från chefkocken Jeff Marlow, Gemensam matbank i östra Oklahoma1 pund färska Brysselspirar3 msk canolaolja tesked kosher salt 1 msk honung1 msk varmt vatten1 matsked malet vitlök (ca två kryddnejlika) 1 matsked sojasås tsk torkad krossad rödpeppar kopp revet färska mintblad1 Värm en 12 tums gjutjärnspanna över medium hög värme 5 minuter. Ta bort yttre löv och stjälkar från bröstkorgar och skär i längden längs.

2. Tillsätt canolaolja till stekpanna och luta skillet till jämnt underlag. Placera bröstspiror, skära ner sidan, i ett enda skikt i stekpannan. Koka, utan omröring, fyra minuter eller tills det är brunat. Strö med kosher salt; rör om och koka ytterligare 2 minuter. Rör ihop honung och varmt vatten. Rör vitlök, sojasås, torkad krossad rödpeppar och honungsblandning i bröstspiror. Rör i mintbladen och servera omedelbart.

Recept av Rebecca Lang, ‘The Southern Vegetable Book’

ORANGE CUMIN GLAZED CARROTSMakes 4 5 portioner

1 pund morötter, skalad och skuren 1 kopp apelsinjuice kopp brun socker1 tesked kumminSalt och peppar till smak1. Blanchorötter i kokande saltat vatten 5 6 minuter och avlägsnas till isbad för att stoppa matlagningsprocessen. Dränera.

2. Placera morötter i en sautpanna eller liten såspanna med apelsinjuice, socker och kummin. Smaka med salt och peppar.

3. Koka på medium hög värme tills såsen minskar och tjocknar runt morötterna.

Recept från Boston Deli Grill Market

TURKIET CARBONARA1 kopp kvarsticka kalkon, strimlad eller kubad kopp kvarstämning skinka, tärningar paket spagetti nudlar kopp tung kräm kopp körsbärstomater, halverad Gå Ner I Vikt Snabbt kopp frysta gröna ärtor2 teskedar vitlök, malet2 teskedar Dijon senap 1 tesked torkad salvia? kopp vitt vin2 äggSalt och peppar1. Koka spaghetti nudlarna i kokande vatten till en al-dente. Stammen, dyka sedan i is eller kallt vatten och sätt åt sidan.

2. Lägg i kalkon, skinka, gröna ärter och vitlök i en porslin på medelhög hög värme. Saut och karamellisera ingredienser och glasera pannan med vitt vin. Spacka ägget i stekpannan och rör om till lätt kokt. Tillsätt den tunga grädden, spaghetti, tomater, Dijon senap, salvia och krydda med salt och peppar. Smörj alla ingredienser ihop tills de kombineras väl och reducera till låg värme medan grädden simmrar i ca 3 minuter. Garnera med lite rakad parmesanost.