sits måltid service och mer

sits måltid service och mer

Du har nog sett Cineplex-annonser som lovar en VIP Cinema-upplevelse på bio och kanske undrade vad det handlar om.

Under semestern såg jag en film i en VIP-teater och måste säga det ja, de breda läderhöga stolarna, i mat och drycksservice (mer om menyn nedan) och reserverade sittplatser är fantastiska.

Men du betalar för dessa förmåner: $ 19.50 per biljett i stället för den vanliga $ 12,50 får dig in i teatern; När du är där betalar du igen för någon mat och drycker du beställer.

Kyle Moffatt, kommunikationschef för Cineplex, säger att VIP-upplevelsen faktiskt har funnits ett tag, med den första teatern som byggdes i Ontario för 10 år sedan. Kedjan andra och tredje VIP-teatrarna, även i Ontario, byggdes förrän för två år sedan.

Den fjärde sådan teatern i Kanada byggdes på SilverCity i Coquitlam, som öppnades den 19 december.

Kedjan har tinkat med konceptet i många år och känner att vi äntligen fick det rätt, sa Moffatt nyligen i en intervju.

Varför SilverCity Coquitlam? Till att börja med, med 20 skärmar, hade Coquitlam platsen för att hantera omvandlingen. Till en total kostnad av 2 miljoner dollar, Cineplex gutted och sedan ombyggd inredningen av fem av de 20 teatrarna, helt ner till repouring betong för att rymma Gå Ner I Vikt Snabbt Piller de nya bredare platserna. I främre raden är platserna faktiskt vilstolar.

Den största av dessa fem teatrar hade tidigare 340 platser; med ombyggnaden har den nu bara 100 platser. Varje sittplats har ett bord och armstöden lyfter upp för enklare kramning.

Och det är väldigt coolt i sittplatsmat och dryckeservice: Servrar tar din beställning på din plats, och serverar den sedan Gå Ner I Vikt Snabbt Piller till dig innan filmen startar. Förutom den vanliga popcornen och godis kan VIP-teaterbesökare också beställa aptitretare som Vegetable Spring Rolls ($ 7,99), Thai Chili Chicken ($ 8.99) och Edamame ($ 6,99). Förrätter inkluderar Grillad Chicken Caesar Wraps ($ 10,49) och Mediterranean Flatbread Pizzor ($ 9,99). På menyn finns också desserter som Strawberry Cheesecake ($ 5,99) och en mängd mygga cocktails ($ 4,99).

Det finns ett dedikerat kassakontor (du kan också köpa biljetter på nätet), och en åldersbegränsning på 19 år gäller hela Viktminskning Tabletter tiden i teatret. Teatergäster under 19 får dock in i en angränsande VIP-lounge om de åtföljs av någon som är 19 år eller äldre.

VIP-teatrar är väldigt populära, Moffatt säger om att öppna nätter, de är vanligtvis de första som säljer ut, men Cineplex verkar inte ha det bra för att utöka tjänsten. vann fram till senare i år eller början av 2013, när en ny teater är byggd i Abbotsford; av de 11 skärmarna kommer tre vara VIP-teatrar.