Size 22-modellen Tess Holliday säger att hon känner sig ‘sexig och självsäker’ i fatkinis

Size 22-modellen Tess Holliday säger att hon känner sig ‘sexig och självsäker’ i fatkinis

Monif Clarke var först inspirerad till att börja sin klädstreck för 10 år sedan, när hon kämpade för att hitta fashionabla kläder för att passa sin storlek 16 kropp.

Idag är hennes plusstorlek blomstrande och hon är anställd storlek 22-modellen Tess Holliday som ansiktet på den senaste kampanjen för hennes badkläder linje Sea by Monif C.

‘Vi har alltid haft storlek 14 plus modeller,’ sa Clarke till Yahoo, ‘Men vi trodde,’ Hur gör vi det här mer övertygande för vår kund? ‘ Feedbacken vi fick var ‘Vi älskar att du visar kvinnor i storlek 14 och 18 men hur är det med 22-talet och 24-talet?’ ‘

Bläddra ner för video

Hon är en sexig storlek! Modell Tess Holliday gjorde historia genom att bli den första modellen över storlek 18 för att presenteras i en annons för Plus Size Designer Monif Clarke. Den röda haired skönheten gjorde hennes märke i en serie utseende inklusive en rosa och lila abstrakt tryck en bit och en svart cutout bikini.

Den nya linjen heter Sea by Monif C. har ljusa färger, roliga tryck och lekfulla fransar. Den bästa delen är figuren smickrande skärningar som flaunt en kurvig siluett istället för att täcka allt upp. Du måste inte vara tunna för att se bra ut på stranden.

Du kan få Tess vid poolen genom att klicka på länken till höger. Men vi vet att en tjej måste få alternativ. Så shoppa vår redigering precis nedanför roliga mönstrade två stycken för din nästa semester. Vi krossar på Forever 21 caged bikinitopp och hög midjebotten. Den stränga baddräkten visar precis nog för att hålla dem vill ha mer.

Vid fotograferingen för linjen pratade Holliday (bilden) om de funktioner som hon letar efter i en baddräkt, inklusive roliga tryck

På uppsättningen för badbyxorna beskrev Holliday vad hon letar efter i den perfekta baddräkten.

‘När jag köper en baddräkt är det som är viktigast för mig hur jag känner mig i det, om jag mår bra’, den 29-årige vars riktiga namn är Tess Munster.

‘Det är bra att köpa något som kan se söt ut, men jag vill köpa något som gör att jag känner mig sexig och jag vill känna mig trygg när jag går ut och jag vill att folk ska stirra så du vet att jag vill ha bra stöd, jag vill ha roliga utskrifter. ‘

Linjen, utformad för kvinnor i storlekarna 14 till 24, har boning, mage bantning, underwire och kommer också i vintage inspirerad högt väntade två stycken.

Medan Holliday säger att hon brukar ha på sig slimwear under hennes baddräkter, säger hon att de invecklade funktionerna i Clarke’s line eliminerar behovet.

Holliday har nyligen tecknats på MiLk Model Management. Hon är den första kvinnan i sin storlek 5 ‘5’ och 260 pund att arbeta för en sådan byrå.

‘Jag älskar att badkläderna är utformade av en verklig plusstorlekskvinna. Inte bara Clarke vet vad vi behöver men hon ger oss också den sexiga faktorn som helt saknar badkläder, säger Holliday.’ Hon får det vi behöver inte dölja våra Gå Ner I Vikt Snabbt Piller kroppar eller kännas dåligt för det sätt vi ser än, hon gör badkläder som hjälper oss att ta oss an på vår storlek och se bra ut. ‘

Holliday har nyligen tecknats på MiLk Model Management. Hon är den första kvinnan i sin storlek 5 ‘5’ och 260 pund att arbeta för en sådan byrå.

Hon dykade nyligen upp i en annan kampanj för Plus Size Store Torrid, det var inte photohopped.

Holliday är hjärnbarnet Gå Ner I Vikt Snabbt Piller i effyourbeautystandards-kampanjen som uppmuntrar till en positiv kroppsbild för män och kvinnor av alla storlekar.

Mest sedda Nyhetsvideoer Shocking video visar Danry Vasquez slår sin flickvän Hillary Clinton glider två gånger medan han går nerför trappor i Indien En kort historia: Stephen Hawking genom åren har en vecka att lämna Storbritannien kommer att utvisa 23 ryska diplomater Världsberömda vetenskapsman Stephen Hawking dör på ålder av 76 Övervakningsvideo visar borgmäklare omedelbart döda klient Ryska utrikesdepartementet reagerar på maj-timmars ultimatum Stephen Hawking talar om en kort historia av tid i 1992 Moment government heckle Corbyn svar på maj uttalande Moment Maria Lebedeva är upptagen i skrämmande bilolycka Moment två kvinnor arresterade efter drunken kamp på manlig stripper show Senaste ögonblick ombord på helikoptern innan den kraschade

Chockerande video framträder av tidigare Houston Astros utsikter. Putin studsar på scenen i rally för att fira annexation. FOTO EXCLUSIVE: Vanessa Trump går ut för första gången. Auschwitz-tjejens rädsla i färg: Haunting images of. Kvinna, 29, med smittsam sjukdom som utlöste allmänheten. Föräldrar belastade med misshandel ‘berättade för sina tre. Arbetande parlamentsmedlemmar runda på Corbyn efter att han säger att han inte gör det. Från Gå Ner I Vikt På En Vecka en fräck skolpojke som poserar bredvid sina systrar, till. Tesco leveransförare som blev GUL efter att ha fångats. I djupet av Japans ‘självmordskog’: Haunting. Ford återkallar nästan 1,4 miljoner bilar eftersom styrningen. ‘Från PE-lärare till TV-legenden’: Bullseye-värd Jim Bowen. Ungdomlig mamma, 50, flaunts sin supertonade kropp in40C. ‘Jag fortsatte bara med att säga förlåt varför hade jag en hemfödelse?’. Stepmother som grät krokodiltårar bekänner att döda. Våren tillbaka till WINTER! Snövarning för London och The. Revealed: Brittisk före detta man till ryska hemlig agent. Jamie Carragher kommer INTE att debiteras över spottning. MEST LÄS NYHETER Föregående.