Sjö brottsbekämpande tjänstemän redo för semester helg

Sjö brottsbekämpande tjänstemän redo för semester helg

KALISPELL, Mont. Det är en av de travlaste tiderna på Gå Ner I Vikt Snabbt Piller året för sjöar i Montana. På den 4: e juli-semestern ser familjer och vänner gå ut på vattnet i god tid.

Marine Enforcement Supervisor Glenn Miller säger att det också kan vara en mycket farlig tid.

Torsdag gick vi ut på Flathead Lake med Miller när han patrullerade och gjorde inspektionskontroller på båtens säkerhet.

Han berättade för Lake County Sheriff’s Office, tillsammans med annan brottsbekämpning, kommer att vara på hög alert.

De ska leta efter en hel del saker, men en av de största kommer att segla och dricka alkohol, vilket Miller säger kan vara lika farligt som att dricka och köra bil.

‘Det kan vara lika farligt, för en, för när du är ute på båten, suger solen på dig, du’ dehydreras och alkoholen får en snabbare effekt på dig. Att ha en eller två öl är som att ha fyra eller fem, när du ‘dehydreras’, Gå Ner I Vikt Snabbt Piller sa Miller.

Miller berättar att redningsvästar är väldigt viktiga att komma ihåg samtidigt som de är ute av vattnet. Det är helt enkelt för att de kan rädda liv. Men det är något han säger att de flesta inte tänker på.

‘Vi dricker mycket varje år, och av dessa drunkningar säger de att 83 procent av dem kan förebyggas genom att ha på sig en flytväst, en enkel flytjacka,’ sa Miller.

Miller hoppas att se folk på stranden ansvarsfullt i år, men säger att det kommer att finnas gott om brottsbekämpning som patrullerar sjöarna över semesterhelgen.

‘Vi’ är alla ute för att ha kul. Det är faktiskt en liten sjö, för många människor som kommer till den fjärde juli, speciellt Gå Ner I Vikt Snabbt när alla sätter sig runt för fyrverkerierna, så var bara artiga mot andra och var tålmodiga och vi kommer bli ganska bra under semestern , säger Miller.

Miller säger att det är viktigt att utse en båtförare om du är ute på vattnet att dricka under semestern, precis som om du körde ett fordon.