själv helgdagar under glas

själv helgdagar under glas

Alla har sina egna TV-visningstraditioner (‘Rudolph the Red Nosed Reindeer’ och ön av misshandlade leksaker, har jag rätt?)

I åratal betydde det för oss att det var ‘National Lampoons julferie’ efter Thanksgiving-middagen, en övergång från en familjesemester till nästa och en som vi citerat i stor utsträckning i en tidigare semesterkolumn. Eller två.

Så, när vi citerade från ‘National Lampoon’ s Christmas Vacation ‘i fjolårets semesterkolumn (även om vår version av citaten var osaltad) bestämde vi oss att det var dags för en mer familjevänlig version, även om jag är vacker visst att du är gammal nog att komma ihåg när Bing Crosby-tapen dansade med Danny Kaye.

När allt kommer omkring vill jag inte vara en ‘bomullsrörande ninny muggins’ nu, skulle jag? (Dennis: Vi är djärva inför ‘Elf’ citat om du på något sätt har missat det).

Jag tror att det var ungefär tre veckor sedan som Marcia sa att hon var frisk ute av idéer för årets semesterkolumn (se den medföljande listan med idéer från tidigare år). Men att veta henne hur jag gör det, undviker jag att blåsa ut dig sitta på en lögnstron ‘och väntade istället på inspirationen att oundvikligen slå henne, som det alltid gör. Naturligtvis när det gjorde kunde jag inte hjälpa men entusiastiskt säga’ Du gjorde det! Grattis! Världens bästa cup av kaffe. Jag menar ,, bästa semesterbåtsprojekt! ‘

Resultatet tycker jag är en av de Gå Ner I Vikt Snabbt Piller mest kreativa semesteridéerna jag har sett, och saken är att du kan anpassa det men du tycker om det.

Till exempel försökte jag sticka barnbarn Noelles fingerpoppar från ‘Rudolph’ till ett av centerpiecesna, men insåg då ‘Nötknäckas son!’ Det är en bra chans att vi bara kan behöva dem för ett år med en kolumn när vi Det är verkligen friskt ur idéer (och semesterfilmer). Även om en kolumn som citerar mycket från ‘Mister Magoo’ s Christmas Carol, ‘en underapprecierad version av Dickens’ -klassikerna, skulle kunna vara nästa om jag bara kunde få någon i familjen att titta på den med mig (‘Han är en arg elf. Låter som att någon behöver sjunga en julkarol.’). ‘Jag passerade genom de sju nivåerna av Candy Cane Forest, förbi havet av swirly twirly gummi droppar, och sedan gick jag igenom Lincoln Tunnel. Gå Ner I Vikt Snabbt Piller

På andra tanke kan det inte ha varit Lincoln Tunnel men det var faktiskt köpcentret, vilket är en liten bit utrustad denna årstid.

Jag spionerade en glaskaka-ställning på en av butikerna och tyckte att det skulle kunna göra ett roligt mittställe, fyllt med granatäpplen och guldspraymålade kronärtskockor. Men då insåg jag att det skulle vara roligt istället att skapa en vinterplats under kakestativets glaskupol, som en gammal snöklot.

Och medan jag var på rulle trodde jag, hur mycket, jag skulle köpa en stor Masonburk och göra det också till en snöklot.

Jag gick till den lokala hantverksbutiken för att hitta falsk snö och ‘Son of a nutcracker!’ det visar sig att använda stora masonburkar för att göra snöklotscener är en sak. De hade allt jag behövde för projektet.

Vem visste?

Detta är ett underbart, enkelt projekt för hela familjen, från små barn till unga i hjärtat (Dennis: Jag tror hon betyder gammal, och jag tror att hon betyder mig) (‘Har någon någon kram?’). Använd en gammal eller ny Mason typ burk eller glas kaka stativ.

2. Rengör och torka dem noggrant.

3. Mäta öppningarna och höjden så att du kan se till att dina dekorationer passar inuti.

4. Om du använder lampor placerar du dem i botten först och trycker sedan ner dem och täcker med falsk snö. Se till att du placerar dem så att de enkelt kan sättas på och Gå Ner I Vikt På En Vecka av.

5. Om du inte kan passa dina händer i behållaren, använd långa salladtangar för att placera föremål i burken.

6. Jag fyllde våra med följande saker på listan, men du kan lägga till allt från kronärtskockor, granatäpplen, ornament och färska klipp från trädgården till semester godis (Dennis: Om vi ​​var sanna mot ‘Elf’, vi ‘d sticker till’ de fyra viktigaste livsmedelsgrupperna: godis, godisrottor, godiskorn och sirap. ‘)