Självhälsovårdsassistent presenterar årliga ljus för kärleksfirande

Självhälsovårdsassistent presenterar årliga ljus för kärleksfirande

Holiday lights kommer att twinkling på Self Regional Medical Center på Dec.

Evenemanget kommer att innehålla semesterunderhållning, lätta förfriskningar och Lights for Love Star lyser i år till minne av Dr. Terry Marshall, tidigare neonatolog och direktör för neonatologi vid Självhälsovård.

‘Stjärnan är till ära för Dr. Marshall, men fokus ligger på de barn som han behandlade under hela sin karriär och arv av den självregionala neonatala intensivvården’, säger Jane Marshall, 2017 Lights for Love Donor och Marshalls änka . ‘Genom Gå Ner I Vikt Snabbt Piller att hedra hans minne kommer vi att hedra alla NICU-kandidater och arvet av NICU.’

I Marshalls 32-åriga karriär i Self Regional handlade han för mer än 7000 barn som var i den neonatala intensivvården och tusentals mer friska barn. Han var också katalysatorn bakom att skapa en nivå III NICU på Self Regional, den enda nivån III NICU i regionen Gå Ner I Vikt Snabbt Piller Lakelands, som gör det möjligt för vår organisation att ta hand om några av de minsta och sjukaste barnen. Han var också medhjälpare i byggandet av NICU i början av 1990-talet och speglade de renoveringar som slutfördes våren 2016.

Lights for Love är en årlig händelse som väcker pengar till självhälsoskyddsassistenten. För en present på $ 5 eller mer kommer ett symboliskt ljus att lysa ut trädet utanför Self Regional Medical Center och ett bekräftelseskort skickas i ditt namn. Målet för 2017-evenemanget är $ 22 000, med nivåer av att ge från $ 5 för en individuell honoree till $ 500.

För att göra en Gå Ner I Vikt Snabbt Lights for Love-donation, kontakta frivilligtjänster på 864 725 4878 eller 864 725 4177. Donationer accepteras genom nyårsdagen. Alla gåvor är avdragsgilla.