självmord hade ingen historia om ‘mentala problem’

självmord hade ingen historia om ‘mentala problem’

I en ny och känslomässig intervju med Treadway-föräldrar sa Al och Patricia Treadway fortfarande i misstro över dottern och två barnbarnsdöd.

Christina Treadway, 34, dödade sina två barn innan de hoppade av en bro på Interstate 485, sade polisen.

var bara en härlig person. Hon var älskad Gå Ner ett Kilo I Veckan av så många människor, sa Patricia Treadway. Aldrig haft ett mentalt problem. Vi har aldrig haft problem med Christina i någon form eller form med mental eller depression eller något som helst att göra med depression alls. ‘

Treadways berättade Eyewitness News att deras dotter lämnade familjen en självmordsbrev på Facebook med instruktioner för att radera noten efter att ha läst vad hon hade att säga.

sa att hon var ledsen Gå Ner I Vikt Snabbt Piller och att låtsas att förlåta henne och låtsas att hon var 3000 mil bort glad ‘, sa Al Treadway.’ En del av meddelandet som hon lämnade för oss sa att hon inte kunde lämna Gå Ner I Vikt På En Vecka sina barn utan en mamma och ingen annan skulle någonsin höja sina barn. Ingen. Utredare försöker lista ut vad som ledde till Treadways dödsfall och hennes två barn, 7-åriga Jesaja och 3-åriga Iliyah.

hade mycket av vad Tina hade. Hon var en primare. Hon ville ha smink. Hon säger, gör min smink så att Christina skulle göra henne smink för henne och då snapar de bilder och saker. Jesaja, han var alla pojkar. Han var en prankster, sade Patricia Treadway.