Självständighetsdagens gaspriser i Florida lägst sedan 2004

Självständighetsdagens gaspriser i Florida lägst sedan 2004

Gaspriserna fortsätter att släppa över Florida och nationen som de 37.500.000 amerikanerna som slog motorvägarna för självständighetsdagen åtnjöt den semesterns lägsta bensinpriser på mer än ett decennium.

AAA släppte en ny studie på onsdag som tittar på gaspriserna på nationell och statsnivå. På tisdag var det nationella genomsnittet på pumparna $ 2.23, det lägsta för självständighetsdagen sedan 2005. I Florida stod genomsnittet på tisdag i genomsnitt 2,15 dollar, nio cent lägre än den här tiden i fjol och det lägsta för självständighetsdagen sedan 2004 . Under den senaste månaden har gaspriserna över Florida sjunkit, i genomsnitt 23 cent. Tisdagens genomsnitt var det lägsta för Florida sedan november 2016.

‘Tyvärr kan pumpens prisstopp snart komma till ett slut,’ sa Jenkins på onsdagen. ‘Vi går in i en sexveckorsperiod där efterfrågan normalt är årets starkaste. Dessutom har oljepriset och grossistpriserna gjort solida vinster förra veckan och nått en nivå som skulle leda till att gaspriserna sjunker. Motorister på vissa marknader får se pumppriserna klättra upp 5 10 cent i nästa vecka eller två som Gå Ner I Vikt Snabbt Piller ett resultat. ‘

Jenkins pekade på stigande oljepriser och inhemsk produktion sjönk i slutet av juni.

‘Ingen av dessa nedgångar betraktas som dramatiska, men Gå Ner I Vikt Viktminskning Tabletter Snabbt Piller den plötsliga förskjutningen i grunden var tillräcklig för att skicka oljepriserna högre’, noterade AAA. Marknadsundersökare kommer att titta på dagens miljökonsekvensbeskrivningar för att se om denna trend fortsätter, i hopp om att det kommer att styra priserna högre. ‘

Tampa Bay-området fortsätter att se de lägsta gaspriserna i Sunshine State med ett genomsnitt på 2,02 dollar i Tampa St. Petersburg Clearwater-marknaden. Orlando ligger strax bakom Tampa Bay-området med priser på pumpen i genomsnitt $ 2,05 följt av Bradenton Sarasota Venedig, där genomsnittet står på $ 2,09.

South Florida fortsätter att ha den högsta priset gas i staten. West Palm Beach Boca Raton marknaden har den dyraste gasen i genomsnitt på $ 2.26 följt av Miami på $ 2.24 och Fort Lauderdale på $ 2.22.