Sjuksköterska i England s värsta En fångad bokning en semester

Sjuksköterska i England s värsta En fångad bokning en semester

‘Var i A i fem timmar.

NHSbosses har bekräftat att incidenten ägde rum och har sagt att den namngivna sjuksköterskan ‘sköts’ i enlighet med detta.

Kvinnan snappades igenom bilder av soliga badorter vid telefon.

Bilden togs på Princess Alexandra Hospital i Harlow, Essex, delades på en communityFacebook-sida.

Det kommer mitt på rekordtryck på den översträckta NHS, med väntetider, ambulansförseningar och sängbesättningar ökar till rekordnivåer.

‘De arbetar hårt, de förtjänar en paus.’

Detta kommer efter sjukhusets A-avdelning spelade in de värsta väntetiderna i England i december.

Det kommer efter NHS England meddelade för två veckor sedan alla icke brådskande operationer skulle avbrytas till februari.

Det kontroversiella draget slogs av experter, men ansågs vara det enda sättet att klara det tryck som ställdes på hälsovården.

NHS-krisen ligger nu i framkant av en politisk rad över finansiering, med rasande medier som argumenterar för att hela denna situation skulle kunna undvikas med extra pengar.

Premiärministern Theresa May och hälso- och sjukvårdssekreteraren Jeremy Hunt har tvingats att offentligt be om ursäkt under krisen.

Bosses har också varnat hälso-och sjukvården ligger mitt i ett ‘vattendimension’ eftersom det inte kan leverera nödvändiga vårdnivåer för närvarande.

En personal har talat om deras djupa oro över de ‘slagfält’ -förhållanden som Går Man Ner I Vikt de har ställt inför denna vinter och avslöjar att de ‘skämmas’ över ‘substandard care’.

Damningsfigurer som släpptes på torsdag lyfte fram Gå Ner I Vikt Snabbt Piller hur dålig NHS spelar ut i vinter, med en väntetid som slår sitt högsta på rekord.

Nya uppgifter från NHS England visar att hälso- och sjukvården fungerar på en fattigare nivå än vid samma tidpunkt 2016, som märktes som en ‘humanitär kris’

PM WARNED PATIENTER ÄR ‘DYING PREMATURLY’ I KORRIDORER, LÄCKADE BREV REVEALER Furious En chefer har varnat premiärminister Theresa May att patienter ‘dör tidigt’ i sjukhuskorridorer.

Ett läckt brev, skrivet av cheferna på 60 skadeståndsenheter, avslöjar att det finns ‘allvarliga bekymmer’ om patientsäkerhet mitt i NHS ‘värsta vinter på rekord.

Chefer varnade för att bara 45 procent av patienterna hade setts inom fyra timmar i vissa A-enheter under förra veckan långt under rekommenderade nivåer.

Det starkt formulerade brevet visade också hur nivåerna var ‘aldrig Viktminskning Tabletter högre än 75 procent’. Regeringsmålet är 95 procent.

Deras uppenbarelse, ses av HSJ, speglar siffror som släpptes av NHS England idag, vilket visade att väntetider har nått sitt värsta på rekord.

Rädslan har höjts att problemen bara kommer att förvärras, bland de snabba spridningarna av influensa som vissa förväntar sig vara det värsta utbrottet på 50 år.

Några på chefsbrevet, daterat igår, inkluderade några av cheferna för de största och mest trafikerade skadeståndsenheterna över hela landet.

De omfattade: Cambridge University sjukhus, Guy ‘s och St Thomas’ sjukhus, Kings College sjukhus och centrala Manchester University sjukhus.

De varnade NHS är ‘kroniskt underfinansierad’ och inte beredd på vinterattack, som nu anses vara den värsta inspelade i den senaste historien.

Bara 85,1 procent av patienterna sågs inom det fyra timmars mål som regeringen fastställde jämfört med januari månad rekordlåg som märktes av en ‘humanitär kris’ av Röda Korset.

Och mer än 300 000 patienter tvingades vänta i minst fyra timmar i alla A-enheter högsta beloppet sedan siffrorna började 2010.