Sjuksköterska tvingades gå i pension vid 30 efter medicinering orsakade fosterskador i båda hennes b

Sjuksköterska Viktminskning Tabletter tvingades gå i pension vid 30 efter medicinering orsakade fosterskador i båda hennes barn

Sjuksköterska tvungen att gå i pension vid 30 efter medicinering orsakade fosterskador i båda hennes barnAntonia Louise Rimmer hävdar att läkare aldrig varnade henne om risken 08: 53, 28 SEP 2017

Få dagliga uppdateringar direkt till din inkorg + Prenumerera Tack för att du prenumererar!

Kunde inte prenumerera, försök igen senareInvalid Email

En sjuksköterska säger att hon har blivit tvungen att gå i pension vid 30 efter medicinering orsakade fosterskador i båda hennes barn.

Antonia Louise Rimmer ordinerades ett läkemedel som heter Epilim för att behandla hennes epilepsi och har tagit det sedan hon var 13 år gammal.

Mammas två, från Southport, fortsatte att ta drogen under båda hennes graviditeter och hävdar att läkare aldrig sa att det kunde utgöra en risk för sina barn.

Antonia har nu två barn, åtta år gamla Kaitlyn och Annie, 2, som båda lider av Fetal Valporate Syndrome, The Visiter rapporter.

Kaitlyn har en mild form av tillståndet och behöver bära glasögon, var försenad med sin vandring, och Gå Ner I Vikt Snabbt Piller hon har ansiktsegenskaper som vanligtvis är förknippade med syndromet.

Ta stressen från att skicka dina barn tillbaka till skolan

Men Annie har en mer allvarlig form av tillståndet.

De två år gamla lider av autism, astma, sensoriska problem, försenad Gå Ner I Vikt Snabbt Piller promenader och prata, och hon har också ansiktsegenskaper som vanligtvis är associerade med symdronen.

Antonia Louise Rimmer, 30, tog epilepsi läkemedel som orsakar fosterskador i båda hennes barn

Antonia tror att Annies tillstånd är svårt på grund av den dos hon var på medan hon var gravid.

Hon sa: ‘Jag tog 1000mg om dagen medan jag var gravid med Annie, och jag var inte varnad för eventuella risker.

‘Annie föddes fem veckor för tidigt och hon hade abstinenssymptom från drogen men sjukhuset berättade inte för mig det här.’

‘Nan drabbades av en stroke orsakad av hjärtat av att förlora kärlek i hennes liv’

När Antonia gjorde sin egen forskning upptäckte hon att Annie visade symptom på tillståndet och gick för att se en specialist för bekräftelse. Vid 18 månader var Annie officiellt diagnostiserad med tillståndet.

Antonia sa: ‘Tänk på att Annie är svårt, jag kan inte köra på grund av min epilepsi, så jag måste förlita mig på familj och vänner.

‘Jag spenderar hela tiden och går till och från sjukhuset med möten för både jag eller min dotter. Det är en mardröm.’